skip to Main Content

Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie:

Ik wil mij even aan u voorstellen: Mijn naam is drs. Vera Mulder. Ik ben een gediplomeerd en ervaren hypnotherapeut (lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) gesprekstherapeut en psychosomatisch coach.

Gedurende acht jaar heb ik mijn praktijk in Amsterdam Noord en sinds kort werk ik ook in de Praktijk voor Mobiliteitstherapie (manuele therapie en fysiotherapie) van Frank van Glabbeek.

Hypnotherapie is bekend om zijn positieve invloed op lichamelijke klachten. Ik ben gespecialiseerd in medische hypnotherapie en behandel onder andere volwassenen en kinderen met het prikkelbare darm syndroom en tinnitus (oorsuizen).

Verder is mijn begeleiding gericht op:

  • het laten afnemen van psychosomatische klachten
  • het behandelen van eetproblematiek
  • het verminderen van stress
  • het laten versterken van zelfvertrouwen
  • het verwerken van pijnlijke ervaringen of trauma‚Äôs
  • het omgaan met rouw en verlies.

Mijn behandeling is voor iedereen geschikt, met uitzondering van mensen die verslaafd zijn aan alcohol of drugs of last hebben van ernstige psychiatrische stoornissen.

Zorgverzekeraars vergoeden hypnotherapie geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Voor het maken van een afspraak, kunt u mij bereiken op telefoonnummer: 06-33939509.

Back To Top